måndag 16 juli 2012

3 Veckor kvar!

Innan M börjar jobba igen, 6 veckor har redan gått och det har gått så fort. Nästa vecka är det äntligen dags för Öland, är glad att vi bokade in den semestern i slutet av ledigheten så vi har nåt att se fram emot. Vädret har ju varit allt annat än bra tror inte det har gått en dag utan att det har regnat. Men håller tummarna att vi slipper se regnet när vi åker till Öland.

Annars väntar vi på att få tillträde till huset, vi hoppas såklart att det blir tidigare än första oktober men samtidigt är det ingen idé att hoppas för mycket. Packar en del här hemma kan inte packa allt för mycket om vi blir kvar här i lite över två månader, vill iaf få en del gjort så det inte blir så mycket sen när det är dags och vem vet rätt var det är kanske vi får ett samtal att vi får flytta in då kommer det gå väldigt fort så det är lika bra att vara förberedd.

Inatt sova jag ca 13 timmar!! Trodde inte det var sant när M kom in och väckte mig och berättade vad klockan var. Behövde tydligen den sömnen så hoppas jag kommer vara lite piggare nu!

Nej dags att sätta fart.


Bjuder på en gammal bild på våra skruttungar, första gången Jonna riktigt får se och känna på sin lillasyster, man ser verkligen lyckan i hennes ögon! =)



/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar